A Szent Imre Katolikus Általános Iskola csapata a “Keve Droids” Február 10-én első Regionális versenyén vesz részt az AKG-ban, Budapesten! A gyerekek a János Vitéz Alapítvány által nyert pályázat keretében kaptak eszközöket a felkészüléshez, amit Morvai Cintia tanárnő szakértelme, ötletei segítenek folyamatosan. Tanárnő és a gyerekek elképesztő munkát tettek a felkészülésbe! 
Köszönettel tartozom Csordás Sándornak a versenyasztal megépítéséért, amit felajánlott az alapítványnak!

Szombaton a csapat a délelőtt folyamán bemutatta a zsűrinek innovációs projektét, amely keretében a népligetben árválkodó planetárium épületének helyére tervezték meg az ország új, interaktív űr tematikájú múzeumát!

Ezután a robot futamok következtek, a futamok között pedig folyamatosan fejlesztették a programkódot, hogy minél több pontot szerezzenek. Az egész nap nagyon izgalmasan telt és büszkén jelentjük, hogy a Keve Droids nyerte el a versenyen a Feltörekvő díjat!
Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre, hogy ilyen szépen helytálltak és egy olyan mezőnyben, ahol többen 4-5 versenyen is túl vannak, különdíjjat sikerült elhozniuk! A verseny után a gyerekek a Szpisják család jóvoltából jutalomképpen a McDonald’s-ban ebédeltek. Köszönjük Morvai Cintiának és Tóth Hajnalkának a felkészítést, Kókai Dávid igazgató úrnak a kíséretet!
A csapat tagjai: Fórizs Emma, Racskó Ágnes, Sarkadi Lujza, Kelemen Dávid, Szűcs Vitéz, Kausitz Máté, Kálmán Pál, Szűcs Teó, Kovács Regő és Szpisják Márk.