Nagy örömömre szolgál, hogy újabb csodás hírekről számolhatok be!
Pénteken rendezték meg Veszprémben a WRO területi fordulóját.
World Robot Olympiad™ egy nemzetközi robotépítési és -programozási verseny, amelynek célja, hogy a gyermekeket és fiatalokat közelebb hozza a természettudományos ismeretekhez, tantárgyakhoz, valamint ösztönözze őket a mérnöki, informatikai szakma választására. A felkészülés alatt a 2-3 fős csapatok egy csapatvezető segítségével közösen oldják meg az évente megújuló kihívásokat. A versenyeken az előzetesen megszerzett tudás alapján a csapattagoknak egyedül kell megoldani a feladatokat.
2 csapatunk is dobogós helyezést hozott: Robomission Junior kategóriában Szpisják Márk, Viski István és Szebellédi Lackó összeállítású csapatunk 1. helyezést ért el! 
A Robomission senior kategóriában Szűcs Vitéz és Kausitz Máté 2. helyezést értek el!
Az országos döntő június végén Győrben kerül megrendezésre.
A többi csapatban szerepeltek: Sári Adrienn, Racskó Ágnes, Bogyai Bence, Horváth Bence, Kálmán Pál, Kelemen Dávid, Skadra Máté, a felkeszulésben résztvett továbbá Sarkadi Lujza aki sajnos nem tudott ott lenni a versenyen.
Gratulálunk minden versenyzőnek! Köszönjük Morvai Cintia tanárnő munkáját! Továbbá köszönjük Farkas Anikónak és Tóth Bálintnak a szállításban nyujtott segítséget! Hajrá Szentimre!!