Szeptember 28-án alapítványunk Kókai Dávid igazgató úr, Tóth Hajnalka, Fülöp Mónika, Morvai Cintia tanárnőkkel együtt a High Tech Suli Konferencián vett részt. A rendezvény rendkívül hasznos volt, sok tapasztalatot cseréltünk, új ötleteket gyűjtöttünk, hasonló iskolák vezetőivel beszélgettünk. Dávid és Mónika kerekasztal beszélgetésen is részt vettek. Lettek új céljaink is, amiket hamarosan a gyerekkel is meg fogunk osztani. Újabb motivációra leltünk mindannyian! Tájékozódtunk a további pályázati, fejlődési lehetőségeinkről. Igazgató úr és jómagam meghívást kaptunk a Tv2 Mokka című műsorába.

Október 11-én Kókai Dávid igazgató úrral részt vettünk a tv2 csatorna, Mokka című reggeli műsorban. A velünk készített interjút az alább látható. 

A High Tech suli program keretében meghirdetett versenyben, Fülöp Mónika tanárnő által megálmodott módszertannal az alsó tagozatosoknak célzott versenyben 1. helyezést értünk el!🖥️💻
Az 1. helyezéssel 200.000 forint értékű eszközöket nyertünk.
Ezt a programot vittük végig a legfiatalabbakkal a nyári tábor hetében. Ezek szerint nem csak mi éreztük úgy, hogy igazán jól sikerült!
Köszönöm itt is Fülöp Mónika munkáját!